troel-aanbod

Heb jij behoefte aan effectieve, duidelijke teksten? Ik help jou aan een oplossing bij al je taalproblemen. Of het nu gaat om het schrijven van jouw teksten, het redigeren van de door jou geschreven teksten of een training op het gebied van spelling of grammatica zodat je je zeker voelt over je eigen taalgebruik.

Schrijven

Heb jij de perfecte tekst in je hoofd, maar krijg je het niet op papier? Kom je er niet uit wat de juiste woorden zijn, hoe de zin lekker loopt en sluipen er fouten in je teksten? Laat mij je helpen. In een (telefonisch) overleg (maximaal dertig minuten) hoor ik graag over je geweldige ideeën, zodat ik ze kan gebruiken als ik jouw teksten schrijf. Neem contact met me op om meteen een afspraak te maken.

Ja!

Redigeren

Geen zin of tijd om je te verdiepen in alle grammatica van het Nederlands? Heb je de tekst al zo vaak doorgelezen dat het foutloos zou moeten zijn, maar blijf je onjuistheden tegenkomen? Laat mij je tekst nakijken. Ik let op taal-, stijl-, en spelfouten, ik voeg wat woorden toe, gooi wat zinnen om of haal zelfs wat alinea’s weg. Uiteindelijk heb je een foutloze tekst die lekker loopt.

Ja!

Taalkwesties

Wil je graag je d’s en t’s opfrissen? Maak je regelmatig fouten met hoofdletters of leestekens en wil je het gewoon goed onder de knie krijgen? Ik help je graag op een ongedwongen, maar vooral laagdrempelige manier om je kennis bij te spijkeren. Simpele, maar doeltreffende tips om je teksten aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep en duidelijke uitleg als je dat nodig hebt.

Ja!

‘Wij zijn zeer snel geholpen, met juiste teksten. Ga zo door Frédérique.’

Mitchell Tabak, R&M Ventilatietechniek

Zeer prettig en deskundig geholpen met het schrijven van nieuwsbrieven.

Claudy Elink Schuurman, Pedicure Claudy

We hebben heldere en duidelijke informatie ontvangen. Voor ons goed toepasbaar op de praktijk. Super leerzame middag!!

Buurtsportcoach Haaksbergen

WhatsApp chat