Zoeken
Zoeken Menu

Boer zoekt mol in Utopia

boer

Eigenlijk heb ik geen idee welke programma’s er tegenwoordig allemaal hip zijn, op ‘Boer zoekt vrouw’ en “Wie is de mol?” na. Daar zie je zoveel langskomen op social media dat ik altijd maar weer blij ben dat ik het niet volg, omdat ik dan ongetwijfeld al zou weten wie de afvallers zijn voordat ik eraan toe kom om de aflevering te kijken. Maar ik snap er echt, serieus, de lol niet van op zulk soort programma’s te kijken!

Boer zoekt vrouw

Soms ook boer zoekt man of boerin zoekt man of boerin zoekt vrouw, hartstikke leuk, maar ik zou serieus niet door een boer gevonden willen worden. Ik snap ook niet dat er weet ik hoeveel mensen zijn die dan een brief sturen omdat ze de boer in kwestie helemaal hot vinden (die dan al of niet allang een vriendin heeft). Ik moet er ook niet aan denken om mee te doen aan zo’n “Gewoon Troel-programma”, waarin je maandenlang een camera achter je kont aan hebt die alles filmt wat je doet, tot het afvegen van je billen aan toe.

Wie is de mol?

Er is één jaar dat ik wat meer aandacht had voor ‘Wie is de mol?’ en dat was in het jaar dat Frédérique Huydts meedeed. Echt gevolgd heb ik het toen niet, maar ik vond het stiekem wel mooi dat ze uiteindelijk bleek te winnen en de prijs naar een goed doel ging. Was natuurlijk een redelijk beladen jaar. Maar verder: ik ben zo slecht in het doorzien van mensen, dat ik geheid in de eerste ronde de mol naar huis zou sturen en op verkeerde mensen zou stemmen. Plus: ik heb helemaal de tijd en de puf niet om dingen bij te moeten gaan houden van een televisieprogramma? Er zijn zelfs afstreeplijstjes die je kunt printen zodat je aantekeningen kunt maken over rare dingen die de deelnemers doen.

Utopia

Ook Utopia, Expeditie Robinson en dat soort dingen zijn niet aan mij besteed. Zelfs toen een bijna buurmeisje meedeed aan Big Brother keek ik niet fanatiek mee, maar nam ik af en toe een kijkje. Ik zou er ook gewoon niet thuis voor willen blijven of mijn hele leven op aan willen passen. Niet dat ik voor andere programma’s wel thuis zou blijven overigens.

Televisieprogramma’s

Wat ik op dit moment kijk aan series en dergelijke is eigenlijk heel droevig. Ik kijk Divorce (tja, soms met een blik van herkenning), The Blacklist en Grey’s Anatomy en dat is het. En dat kijk ik eigenlijk allemaal achteraf via internet, op een tijdstip dat het mij uitkomt en dat kan zomaar een week na de echte uitzending zijn. Divorce is al weer weken bezig en ik heb enkel aflevering één nog maar gezien. Ik ben gewoon hopeloos 😉 Soms zou ik willen dat ik wat meer rust in mijn gat had om een leuke serie te gaan kijken, maar dan blijft de vraag welke serie? Dus kom maar op met rust en de series 😉

Auteur:

Frédérique van Egmond, freelance verslaggeefster, maar ook bekend onder de naam Troel en schrijfster op de website Troel.nl.
Woont in Haaksbergen en schrijft met name over haar leven en de zaken die haar bezighouden.