Zoeken
Zoeken Menu

Dat is pas cool van Coolblue

Coolblue

Ruben is gek op dozen. Het liefst zou hij erin wonen, zolang de doos dan maar wel in een huis staat 😉 Hoe groter de doos, hoe beter het is, want als je er zelf helemaal in kan kruipen, dan is het natuurlijk prachtig.

Ruimtereizen

De dozen die ons huis binnen komen, worden gebruikt als huis, tent, raket, ruimteschip, je kunt het zo gek niet bedenken of het passeert de revue. De laatste tijd is het zelfs zo dat er een grote doos gebruikt wordt als ruimteschip en een kleinere doos na verloop van tijd afgestoten wordt die dienst deed als raket. Uiteraard met dank aan een boek over de ruimtevaart 😉 Helemaal duidelijk is het nog niet, hoe die ruimte in elkaar zit, want de kogelgaten van een eerdere ruimtereis, werden in de volgende reis “luchtgaten”.

Oud

Helaas voor Ruben is zijn grootste doos toch echt aan vervanging toe. De doos valt bijna van ellende uit elkaar, na een half jaar intensief gebruikt te zijn. Zelfs plakband kon het ruimteschip niet meer redden en de doos werd omgebouwd tot schild, zodat het mogelijk was om als schildpad door het leven te gaan. En toen trok ik de stoute schoenen aan.

Coolblue

Coolblue

Zo’n mooie grote blauwe met oranje doos krijg ik namelijk niet heel vaak. Nee, ik bestel niet elke zoveel tijd een keukenmachine bij Coolblue. Maar toen ik op Facebook Coolblue tegenkwam dacht ik, misschien kan ik er wel gewoon een doos bestellen. Zo gezegd, zo gedaan en ik vroeg of dat mogelijk was. En ik kreeg een alleraardigst bericht terug van Norbert van Coolblue. Om een lang verhaal kort te maken: hij zou zorgen voor een nieuw ruimteschip.

Cool

Dit weekend was het zover, er kwam een doos binnen van Coolblue. Blijdschap bij het openen van de doos, want in de doos kwamen nog een aantal dozen naar boven. Meer dan genoeg bouwmateriaal voor een nieuw ruimteschip. Dus Norbert, we gaan bouwen, en zodra ze nieuwe avonturen gaan beleven, krijg je van mij, zoals beloofd, de logboeken, met foto’s!

Auteur:

Frédérique van Egmond, freelance verslaggeefster, maar ook bekend onder de naam Troel en schrijfster op de website Troel.nl. Woont in Haaksbergen en schrijft met name over haar leven en de zaken die haar bezighouden.