shadow

De oplossing gevonden

Na lang wikken en wegen (lees: ik heb vrij snel de knoop doorgehakt naar aanleiding van de inhoud van mijn portemonnee) kies ik ervoor om een afgedankte computer opnieuw te gaan installeren en zo in te richten dat het mijn problemen oplost.

IMG-20130304-WA0004

 Aangezien de desktop die hier in huis staat niet van mij is én problemen heeft, is die niet geschikt. Bovendien staat die in mijn slaapkamer en wil ik niet de hele nacht gebrom horen.

Danny komt met de oplossing, een mooie kleine desktop die niet opvalt en bovendien redelijk energiezuinig is (helaas zijn de gegevens nog niet binnen van mijn energieleverancier zodat ik daadwerkelijk kan kijken hoeveel stroom dit bakkie gebruikt, maar de verwachting is dat het niet heel veel meer zal kosten dan mijn laptop de hele dag aanzetten met externe harde schijf en en en).