Je hebt NU nog de kans om niet verder te lezen. Als je wel doorleest, is het op eigen risico en ben je lekker zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verder lezen.

Dingen die je eigenlijk niet had willen weten

Dingen die je eigenlijk niet had willen weten

1. Ik zing bij voorkeur luidkeels mee met de muziek in mijn auto, met de muziek op zo’n geluidsniveau dat ik mezelf niet hoor. Dat laatste heeft een reden 😉

2. Ik heb een zeer aparte muzieksmaak. Ik kan Kinderen voor Kinderen prima afwisselen met zware hardrock om door te gaan met klassieke muziek en boybands. Van tijd tot tijd zet ik gewoon mijn hele muziekcollectie op shuffle.

3. Tijdens mijn middelbare-schooljeugd was ik helemaal gek van Lady Di. Ik had aardig wat plakboeken vol met foto’s en artikelen en heb heel hard moeten huilen toen ze overleed.

4. Ik heb een blauwe maandag op ballet gezeten. Gelukkig heb ik daar geen foto’s van!

5. Ik ben heel goed in het niet doorzetten van hobby’s. Onafgemaakte projecten zijn heel normaal bij mij. Het is werkelijk een wonder dat sommige hobby’s wel goed aanslaan! Zo loop ik nog steeds van tijd tot tijd een flink stuk en deze website heeft ook nog geen afscheid van me hoeven nemen.

6. Iedereen weet dat ik bang ben voor spinnen, maar er zijn niet veel mensen die weten dat ik doodsbang ben voor vissen in meertjes en dergelijke. Het is echt een grote uitzondering als ik een meertje of een zee inloop (maar, het gaat steeds beter!).

7. Ik vind het vaak makkelijker om te zeggen dat ik allergisch ben voor vis en schaaldieren, dan om uit te leggen dat ik er echt van kan kokhalzen.

8. Ik ben echt een enorm moeilijke eter. Naast dat ik sommige dingen niet lust, zijn er sommige dingen die mijn lijf gewoon echt niet meer kan verdragen.

9. Ik word ontzettend vrolijk als mensen om mij heen alcohol drinken. Hoe meer wijn in een ander, hoe raarder mijn opmerkingen worden. Gelukkig blijf ik wel helder en ga ik niet zwalken 😉

10. Ik ben aan de ene kant een enorme burgertrut, maar aan de andere kant juist helemaal niet. Heel onhandige combinatie!

En jij? Heb jij ook dingen die men eigenlijk niet van je zou willen weten?