Contact

neem-contact-op-met-troel
Wil je meer informatie, meteen een afspraak maken, of gewoon even sparren om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Troel via de mail of per telefoon!

Vrijblijvend contact

Een eerste gesprek met Troel is natuurlijk altijd vrijblijvend. Is er geen klik dan is er niets aan de hand en worden er geen kosten in rekening gebracht (anders trouwens ook niet!). Is er wel een klik en kan Troel helpen, dan zal een duidelijk overzicht gemaakt worden van eventuele kosten zodat je weet waar je aan toe bent.

Bereikbaarheid

Via de mail is Frédérique 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie terug. Via de telefoon hanteert ze andere tijden, dus bel bij voorkeur door de week tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten die tijden bestaat de kans dat je de voicemail krijgt. Spreek rustig je naam en telefoonnummer in en waarom je belt en dan belt Frédérique je zo snel mogelijk terug. Vind je het makkelijker om een berichtje te sturen via Whatsapp of Telegram? Natuurlijk kan dat ook.

🕛 – 🕛 ✉️ frederique@troel.nl
🕘 – 🕔 📞 +31 6 244 255 77

⛔ Bezoek enkel op afspraak. 🚭 Bij Troel mag niet gerookt worden.

Sweelinckstraat 12, 7482 TX Haaksbergen
(routebeschrijving)

Meer informatie

Troel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder KvK-nummer 61827290. Op de dienstverlening van Troel zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn hier te downloaden, maar uiteraard worden ze je toegestuurd als je er naar vraagt.
Troel vindt privacy erg belangrijk. Meer informatie hierover is te vinden in het privacybeleid. Hier kun je ook vinden hoe je je eigen gegevens op kunt vragen en kunt laten verwijderen.