Frédérique van Egmond

Troel

Mijn naam is Frédérique van Egmond, maar ben ook bekend als Troel.

Ik ben als verslaggever werkzaam in Haaksbergen, waar ik met name het lokale nieuws onder de loep neem voor de website Haaksbergen Actueel. Daarnaast vind ik het heerlijk om met woorden bezig te zijn en schrijf ik graag pakkende teksten of kijk ik teksten van anderen na op fouten. Sinds een tijdje waag ik me ook aan het maken van beeldmateriaal bij calamiteiten.

Samen met mijn twee jongens Ruben van tien jaar en Jochem van acht jaar woon ik in het schone en nijvere Twente. De heren zitten daar op school, waar ik ook regelmatig rond huppel. Stilzitten vind ik moeilijk, ik steek graag mijn handen uit mijn mouwen en ben al sinds mijn zestiende actief als vrijwilliger in diverse functies. Ik heb, voordat ik voor mijzelf begon, jarenlang gewekt als secretarieel en administratief medewerkster in diverse functies (en onder diverse namen). Een overzicht van mijn werkervaring is te vinden op LinkedIn.

Ik houd me heel erg bezig met het lokale en regionale nieuws, maar maak me daarnaast vooral druk om zaken die met autisme te maken hebben. Meer dan vijftien jaar geleden ben ik gediagnosticeerd met een autistische stoornis. Dat dit niet constant een belemmering hoeft te zijn in het leven, is iets wat ik probeer uit te dragen, ook hier op deze website. Ik ben gek op eten, muziek, films, mijn moestuin en allerlei technische snufjes. Ik ben wat minder gek op sporten, maar probeer het toch regelmatig te doen omdat ik weet dat het gezond is. Voel je welkom om een kijkje te nemen in mijn leven.

Disclaimer

Alles wat ik schrijf op deze pagina is geschreven omdat ik dat wil en vanuit mijn belevenis. Als ik berichten schrijf, laat ik weten wat ik ervan vind. Dat kan positief zijn, maar ook negatief. Ik wil mezelf en dus eerlijk blijven. Desondanks zijn er bedrijven die me vragen of ik een product wil testen en mijn mening erover wil geven. Dit geef ik dan aan bij het artikel, zodat het duidelijk is. Voor meer informatie over mij, iets wat ik geschreven heb of om gewoon een reactie achterlaten, gebruik dan onderstaand formulier.

Affiliate links

Sommige webwinkels hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een partnerprogramma. Als lid van dat partnerprogramma heb je de mogelijkheid om zelf wat te verdienen als mensen via jou een product aanschaffen. De aanschafprijs blijft echter wel gelijk. Als ik in een artikel gebruik maak van dit soort links, dan vermeld ik dit altijd.

Sociaal

Wie zegt dat mensen met een autistische stoornis niet sociaal kunnen zijn? Ik ben vindbaar op de meest voor de hand liggende website voor social media.