Ondersteuning

troel-ondersteuning

U spreekt met de centrale meld- en ontregelkamer. Het was een grapje wat mijn vader maakte toen ik als jong meisje voor het eerst de telefoon op mocht nemen bij mijn vakantiewerk.

Secretariële ondersteuning

Tijdens mijn eerste vakantiebaantje zat ik in een bedrijvenverzamelpand met aardig wat binnenkomende lijnen van verschillende bedrijven en een heleboel knopjes op de telefoon. Waar ik in het begin wat zoekende was, had ik na verloop van tijd alles onder controle. Hoewel tegenwoordig bijna alle telefoons via een VOIP-systeem gaan en wat minder mogelijkheden hebben dat de telefoons van vroeger, is de manier waarop je iemand te woord staat nog echt niet anders geworden. Beleefd zijn blijft belangrijk. Naast werken als telefoniste kan ik ook inspringen als er nood aan de man is en een receptioniste of secretaresse nodig is. Moet er een belangrijke vergadering gehouden worden en is er niemand om het verslag te maken? Tijd om Troel te bellen. Maar ook als een grote mailing de deur uit moet en er moeten dus adressen bij elkaar gezocht worden, de brieven moeten geprint en uiteindelijk in een envelop en dichtgeplakt: laat Troel helpen. Het zijn perfecte klusjes die door mensen van buitenaf uitgevoerd kunnen worden zodat de eigen mensen geen extra werk hebben, maar hun eigen taken kunnen blijven doen.

Administratieve ondersteuning

Ook als het gaat om het factureren van de eigen uren of het inboeken en betalen van de binnenkomende facturen, Troel kan helpen. Niemand zit te wachten om die schoenendoos op de kop te zetten en alles in te boeken, maar zie het als een puzzel die opgelost moet worden. Maandelijks, per kwartaal of één keer in het jaar de btw-aangifte doen en dan dus net even die extra hulp nodig? Vaak zijn deze zaken prima in te plannen.

WhatsApp chat