Ik help jou aan een oplossing bij al je taalproblemen. Of het nu gaat om een stuk in de krant, een stuk op internet of een training op het gebied van spelling of grammatica zodat je je zeker voelt over je eigen taalgebruik. 

 

Teksten offline

Zelf doen

Door jou aangeleverde stukken worden door mij nagekeken op taal-, stijl- en spelfouten. Ik kijk ook naar onduidelijke zinsconstructies, opmaakfouten en andere zaken die niet helemaal lekker lopen. Na deze nakijksessie is je document klaar voor publicatie. 

 

Samenwerken

De door jou aangeleverde stukken worden door mij herschreven op een manier waardoor de bestaande informatie aangepast wordt aan de doelgroep waarop de tekst gericht is. Je zou kunnen zeggen dat de tekst opnieuw samengesteld wordt.

 
 

Uitbesteden

Ik neem het schrijven van teksten voor een flyer, persbericht of een ander stuk tekst over. Ik ben aanwezig bij een bijeenkomst of evenement waar een verslag van gemaakt moet worden, of dat nu gaat om een artikel in een krant of om een feitelijke weergave van een gesprek. Indien nodig overleg ik met de ontwerper om zo tot de perfecte uiting voor jouw bedrijf te komen. 
 

Teksten online

Zelf doen

Door jou aangeleverde stukken worden door mij nagekeken op taal-, stijl- en spelfouten. Ik kijk ook naar onduidelijke zinsconstructies, opmaakfouten en andere zaken die niet helemaal lekker lopen. Na deze nakijksessie is je document klaar voor publicatie. Je weet zelf waar en wanneer je iets wilt publiceren en publiceert ook zelf.

Samenwerken

De door jou aangeleverde stukken worden door mij herschreven op een manier waardoor de bestaande informatie aangepast wordt aan de doelgroep waarop de tekst gericht is. Je zou kunnen zeggen dat de tekst opnieuw samengesteld wordt. Daarnaast zorg ik ervoor dat de gemaakte stukken op de juiste manier gepubliceerd worden.

Uitbesteden

Ik neem het schrijven van teksten voor een nieuwsbrief, een blog of je socialemediakanalen over. In overleg besluiten we hoe vaak er content gepubliceerd wordt. Indien nodig overleg ik met een ontwerper om zo tot de perfecte uiting voor jouw bedrijf te komen. Als de content klaar is, zorg ik ervoor dat het op de juiste plek en op de juiste manier gepubliceerd wordt om zo een zo groot mogelijk bereik te creëren.

Taalkwesties

Zelf doen

Met het lesmateriaal dat ik ontwikkeld heb, ga je zelf aan de slag om je Nederlandse taal bij te spijkeren. 

  

 

 

Samenwerken

Je gaat zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal dat ik ontwikkeld heb. We spreken af een aantal keer contact te hebben om door te spreken waar je tegenaan loopt, zodat je net wat extra ondersteuning krijgt.

  

 

Uitbesteden

Ik kom naar jouw bedrijf toe om een training te geven over het gebruik van de Nederlandse taal. Afhankelijk van wat nodig is, is dit een training in spelling, grammatica of in tips om moeilijk taalgebruik begrijpbaarder te maken. Zoek je hulp bij een specifiek probleem, dan gaan we samen een oplossing zoeken. Deze trainingen worden zowel bij een bedrijf aan huis gegeven als op een externe locatie.

WhatsApp chat