Zoeken
Zoeken Menu

Het verhaal van 1000 en 1 berichten

berichten

Eigenlijk is dat heel gemeen, want dit bericht is om precies te zijn het duizendste bericht dat gepubliceerd is. Dus niets duizend en één 😉 Nog niet tenminste. Waar het nog bestaande gedeelte van mijn blog begon met mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn muziek en films en noem maar op allemaal, eindigde het in mijn dagelijkse beslommeringen, recepten en lijstjes met muziek. Een fijne ontwikkeling, vind ik zelf. Maar stoppen met ontwikkelen is geen optie, daarom gaat de ontwikkeling nog steeds verder.

Elke dag

Heel lang heb ik elke dag de kans gehad om een en ander achter te laten, op een aantal dagen na toen mijn website niet bereikbaar was. Ik genoot heel erg van het schrijven en had er ook de tijd voor. Helaas is dat tegenwoordig wel anders. Ik geniet nog steeds van het schrijven, maar de tijd om elke dag te schrijven ontbreekt me. Het gevoel dat je achter de feiten aan loopt is niet het gevoel dat je wilt hebben bij het schrijven van stukjes. En, een van de ontwikkelingen die dus volgt na duizend berichten is dat ik niet meer elke dag zal gaan posten. Ondanks dat mijn blog voor mij heel belangrijk is, zijn er andere zaken in mijn leven die belangrijker zijn. Daar zal dus eerst mijn tijd in gaan.

Muziek en eten

De vraag is natuurlijk of je ook twee vaste rubrieken moet blijven houden als je minder gaat schrijven. Het laat minder ruimte om persoonlijke zaken te belichten. Ik heb daar simpelweg nog geen beslissing over genomen. Misschien laat ik het wel afhangen van mijn bui, of komen er dusdanig veel reacties of ik als-je-blieft wil stoppen met mijn geblaat en besluit ik een eind te breien aan de muziek of het eten. De tijd zal het leren.

Hoe laat?

En hoe laat komen die stukjes dan online? Ik durf het eigenlijk niet eens te zeggen, want ik weet het nog niet. Het liefst publiceer ik op een vast tijdstip en vaste dagen, maar voor nu laat ik dat dus allemaal even los. Ik schrijf, dus ik blijf, maar wanneer en hoe, dat is dan even de grote verrassing.

Auteur:

Frédérique van Egmond, freelance verslaggeefster, maar ook bekend onder de naam Troel en schrijfster op de website Troel.nl.
Woont in Haaksbergen en schrijft met name over haar leven en de zaken die haar bezighouden.

1 Reactie

  1. ik hoor van je blogs.

Het is niet mogelijk te reageren.